La ciutat de València ha mesurat durant la jornada d’ahir diumenge 26’4 graus, la temperatura més alta registrada en un mes de gener a la capital des que en 1869 es començaren a recollir aquestes dades en els observatoris situats al parc de Vivers i a la Universitat.
Segons l’Agència Estatal de Meteorologia (Aemet), els 26’4 graus d’aquesta jornada superen al que fins ara era el registre més alt, els 26’2 graus mesurats el 31 de gener de 1948 a l’antic observatori del parc de Vivers.
Calor a Bétera
Calor a la ciutat i també la major part dels pobles de les comarques valencianes. Ahir Bétera va viure un dia assolellat, calorós i totalment primaveral que va fer que molts veïns i veïnes eixiren al carrer a gaudir de la festivitat de Sant Antoni. Sense jaqueta i amb ulleres de sol molts van omplir les terrasses i bars del municipi.
Hui dilluns el termòmetre tornarà, segons l’Agència Estatal de Meteorologia, a pujar fins als 25º al migdia. La resta de la setmana també serà estable amb temperatures màximes que cada dia aplegaran als 20º.
oratge betera

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment