Mas CamarenaCiudadanos Bétera ha sigut el primer partit a pronunciar-se sobre la intenció del partit polític Mas Camarena-CUBE d’iniciar els tràmits per convertir les urbanitzacions de Torre en Conill i Mas Camarena, una Entitat Local Menor amb certa independència del municipi de Bétera.
C’s contesta així al partit majoritari a les urbanitzacions després de la publicació al nostre periòdic d’una notícia en què Salvador Beltrán anunciava en exclusiva que el seu partit portava diversos mesos treballant discretament en iniciar els tràmits per aconseguir aquest objectiu.
“Hem llegit la notícia i ens ha semblat una broma sense gràcia. Pretendre formar una Entitat Local Menor en el terme de Bétera. Conegut per parròquia rural en altres províncies. Però què li passa a aquest país! Serà que com no plou en la nostra Comunitat i a més ha fet un sol de justícia a la tardor i el que portem d’hivern; hi ha persones que creuen que estem en un desert i fins i tot pateixen miratges i al·lucinacions. El pitjor és que, com als mals estudiants, els dóna per copiar i pensem:

 • Com el nostre projecte polític és de curt abast, hem de crear expectatives que aglutinen vots a la candidatura.
 • Si el separatisme està de moda, anem a crear el cisma ideant diferències, en aquest cas, amb un “l’Ajuntament de Bétera roba a la urbanització Mas Camarena, al no donar-nos serveis adequats, centralitzant-los en el casc urbà perquè siguen equidistants de tots els diferents nuclis poblacionals”.
 • En el poble parlen valencià i nosaltres en castellà.
 • No volen fer-nos una obra faraònica en la nostra urbanització per no detraure fons per a altres necessitats, etc”

En el seu escrit, enviat al nostre periòdic l’agrupació de C’s Bétera continua afirmant: “Aquest és el romanç de l’agrupació d’electors que s’aprofita de l’anagrama de l’associació de veïns, sense permís exprés, creant intencionadament una confusió entre els residents a l’hora de votar. 
Han estat governant en diferents etapes i no han aconseguit res. No els preocupa, ni els interessa la comunicació amb el nucli urbà que propiciaria major unió”.
“Ha hagut de ser el partit Ciutadans estant en l’oposició, el que ha aconseguit, mitjançant un acord amb l’equip de govern, la millora en deu punts importants per a Bétera, dos d’ells expressament per a Mas Camarena: millora en la carretera que uneix el casc urbà amb la citada urbanització i realitzar l’asfaltat en poques dates de l’oval”, afirmen.
“No aconseguim entendre aquest raonament tan “vilatà”, en una societat que cada dia és més supranacional, llevat que siga per un interés exclusivament de captació de vots, no donant importància als assoliments que és l’interessant per als veïns. El ciutadà de Mas Camarena és segur que tindria pitjors dotacions si portaren a terme aquesta “quimera” d’Entitat Local Menor”
Una puntualització: “No podrà constituir-se en Entitat Local Menor les urbanitzacions d’iniciativa particular”, conclouen.
 
 

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

0 Comments

 1. Muy bien Ciudadanos, poneros duros.
  En este tema todos los partidos del pueblo deberíamos hacer piña dejando de lado las diferencias.
  Me gustó mucho que pese a haber prometido vuestro partido muchas veces que nunca pactaríais con Compromis y Podemos si lo hicieseis los meses pasados, lo primero es antes.
  Buen escrito. A los señoritos chaleteros, los conocemos de siempre. Los demás estamos en otra onda. Somos dos cosas diferentes.

 2. Benvolgut Manolo, la connotació “señoritos chaleteros” ja demostra el nivell de coneixement que tens d’altres veïns teus que viuen a altra zona del poble a pesar de ratificar “que ya los conocemos bien”. No paga la pena rebatre els teus arguments quan la ignorància vol fer-se discurs, ni el teu ni el de CS, que més que considerar una broma de mal gust deuria d’explicar-nos com s’estan finançant. Si aquest partit puguera treure més vots a Mas Camarena que al poble, el plat de llentilles ja estaria venut. Com senyoret xaletero, un s’alça tots els matins per anar a treballar, lluitar pel bé comú i pagar els impostos que em correspon perquè tots tinguem dret a millor serveis. Ara sí, diversificar les inversions es un dret per a tots els ciutadans i si algú allunya uns veïns d’altres, són aquells que només pensen que ser nadiu d’un poble fa als altres forasters (amb l’accepció de la paraula més trista) i amb menys drets. I respecte a l’altra noticia de les parades de bus del Paternero, clar que tenen dret i molt a tindre el mateix que ara s’ha instal·lat a Mas Camarena, però no busqueu culpable de la falta de servei fora del govern municipal, de segur tenen calculat els vots que els aporten aquests veïns i si paga la pega fer inversions.

 3. Respecte al finançament vull aclarar per no entrar en malentesos que no entre en dubte que, com l’altra noticia que hui apareix al betera.com, siga el que real i legalment correspon per a aquest partit. De segur hi ha molta gent de Cs a estes zones. Si demanem un finaçament just per a la nostra Comunitat, perquè no per als barris i zones de les poblacions. Llevat de eleccions locals, es ben segur que Cs té molts votants a urbanitzacions com Mas Camarena o Torre en Conill en autonòmiques i nacionals, així que millor no fer més política d’acostar-se a aquesta població amb mesures que afavorisquen i equitatives.

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment