13774349wEFE. Cinc voluntaris del parc de bombers de l’Alcalatén han rescatat aquest matí a una cabra que va caure fa una setmana a un avenc artificial de sis metres de profunditat a la localitat castellonenca de Lucena del Cid.
Segons han relatat fonts del cos de bombers, el pastor del ramat al qual pertanyia l’animal es va adonar de la seua absència i va estar buscant-la durant set dies, fins que ahir a la vesprada la va trobar atrapada en el pou, de manera que va avisar els bombers per al seu rescat.
Una dotació del parc de bombers de l’Alcalatén va utilitzar tècniques de rescat vertical amb cordes per elevar l’animal, que aparentment es troba bé i al qual se li va proporcionar aigua només treure’l de l’avenc.
A la zona forestal de Les Coronetes, lloc on s’ha produït el contratemps, antigament es realitzaven excavacions per a treballs d’extracció de minerals. Ara, aquestes instal·lacions han quedat abandonades però encara queden alguns avencs artificials.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment