L’associació de veïns Camí de Paterna lamenta “el tracte discriminatori que la urbanització està rebent per l’Ajuntament de Bétera”, segons afirmen en un comunicat. En aquest cas la indignació dels veïns s’ha produït arran d’unes noves i modernes parades d’autobús que el consistori ha col·locat a la urbanització Mas Camarena. Segons els veïns “l’associació de veïns del Paternero porta sol·licitant per escrit a l’ajuntament que s’arregle la parada de bus escolar i que s’instal·len marquesines a la urbanització”.
“Doncs bé, fins ara només hem obtingut el silenci per resposta, condemnant amb aquesta actitud al fet que els xiquets i xiquetes en edat escolar han d’estar sotmesos a les inclemències del temps, al fred a l’hivern i calor a l’estiu”, expliquen.
Els veïns afirmen que l’Ajuntament de Bétera mai no ha contestat a aquesta petició pel que els ha sorprès “que s’hagen instal·lat parades d’autobús modernes a la zona de Mas Camarena amb la consegüent inversió”.
“La pregunta que ens fem és que si per a l’Ajuntament de Bétera hi ha veïns de primera i de segona? Davant d’aquesta situació, tornem a exigir a l’equip de govern una solució per a les greus deficiències que patim les persones que vivim a la urbanització Camí Paterna”, conclouen.

bdr

Parada bus Mas Camarena


bdr

Parada bus Camí Paterna

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment