bebes betersUnes 200 persones van participar en les I Jornades de Música per a mares embarassades i famílies amb nadons, celebradaes aquest diumenge a Bétera. Organitzat per la recentment creada Associació Valenciana de Música per abans i després de néixer (AVMADNA).
L’esdeveniment es va inaugutar amb l’obertura de diferents estands relacionats amb el món prenatal i amb els nadons, on col·laboraven diverses entitats. Aquesta iniciativa ha comptat amb l’especial col·laboració de la regidoria municipal de Dona i Igualtat, encapçalada per Maite Bes, qui també va estar present al llarg del desenvolupament de les jornades.
L’Associació Valenciana d’Arteràpia (AVATT), Panxamama, Pintura corporal i Fotografía, Los ratoncitos de Elena, Artículos artesanales, DulceBebé, Asunción Artículos Artesanales, Espai de Relaxació, DulceBebé i Profovi van ser les entitats participants als estands.
En quant als tallers es van portar a terme els següents: ‘Estimulació musical i veu a l’etapa prenatal’ a càrrec de Reis Camps i María José Bes, ‘Ioga musical prenatal’ dirigit per Toñi Benavent i ‘Estimulació musical per a bebés’ per Gemma Baños.

L’aceptació d’aquesta primera trobada va ser tan bona que fins i tot un taller es va tenir que duplicar, ja que les plaçes per a nadons es van cobrir.
Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment