13775626wEFE. L’exsecretari general del PPCV Ricardo Costa ha confessat hui que aquest partit es finançava “amb diners negres” i ha assenyalat l’expresident de la Generalitat Francesc Camps com el responsable del finançament irregular a les eleccions autonòmiques de 2007, si bé ha desvinculat de això a la direcció nacional del partit.
Durant la seua declaració, Costa ha relatat com un dia el vicepresident del Consell Víctor Campos el va cridar al seu despatx i li va mostrar uns sobres que li va dir que contenien diners en efectiu lliurat per empresaris que tenen relacions amb l’administració o amb el partit per encàrrec de Camps i l’expresident de les Corts Valencianes Juan Cotino.
Costa, la declaració del qual en el judici de la branca valenciana de Gürtel s’ha avançat a petició de la seua defensa “al fil de les declaracions” d’altres acusats que li van assenyalar a ell, ha precisat que va comentar aquestes circumstàncies amb l’extresorer Luis Bárcenas i aquest va rebutjar aquesta manera de finançament perquè aquesta és una pràctica prohibida al PP i seria un “Filesa II”.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment