L’alcaldessa de Bétera, Cristina Alemany, ha rebut hui a l’ajuntament Emili Altur, el diputat de Cooperació municipal. Junts han fet un repàs a les obres executades durant esta legislatura finançades íntegrament o parcialment per la Diputació de València. A continuació, han visitat un dels projectes més ambiciosos: la rehabilitació i musealització del castell de Bétera.
Emili Altur ha afirmat que “fa goig arrelar-se al territori en visites com esta, i vore com els nostres alcaldes i alcaldesses fan tan bon ús dels diners que els pertoquen”. Per la seua part, Cristina Alemany li ha assegurat que estan “posant l’ànima – sobretot Joano Baudés, regidor de Patrimoni- en el gran projecte d’esta legislatura, que és musealitzar el castell. Estem molt satisfets amb les inversions de la Diputació, i esperem que estiga acabat abans d’acabar-la”.
Acompanyats dels regidors Jose Rodado i Cristina Ballesteros, el diputat de Cooperació municipal i l’alcaldessa de Bétera han repassat algunes de les millores més importants. Com ha assenyalat Emili Altur, “a banda de reglar i atorgar les ajudes, comprovem que efectivament els diners es gasten en el que s’havia dit”. Han sigut més de 900.000€ els que la diputació ha destinat a Bétera en esta legislatura, una diferència abismal respecte a l’anterior.
La llista d’inversions és ben llarga: des de l’eliminació de barreres arquitectòniques (modificació de l’escala en l’Albereda de Bétera), fins als pous de tronades de Mas Camarena, passant per les inversions en jardins i parcs públics, pavimentació de places i carrers (vial d’accés a la Plaça Roja, calçada de la rodona situada entre les illes de cases Les Fonts, Esmeralda VI i VII i Camarena Plaça III, guals del C/ Calandria, i trams dels carrers Morvedre, Caruana, Colon, Estació, Calvari, Trinquet i llarg i el carrer Higinio Sancho), la pavimentació de camins veïnals o la canalització soterrada per a la instal.lació de fibra òptica per a comunicació dels edificis municipals (en l’entorn del BIC del castell, albereda i carrer major de Bétera), així com la reforma de la piscina municipal coberta, per posar alguns exemples.
obres 1
obres 2

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment