SAN_Rehabilitacion_-_Doctor_MolinerLa Central Sindical Independent i de Funcionaris (CSIF) ha iniciat una campanya de recollida de signatures entre personal sanitari, pacients i usuaris de l’hospital Doctor Moliner per exigir més plantilla.

A més a més, Fernando García, delegat del sindicat al recinte, realitza un recorregut diari per les instal·lacions amb un cartell penjat en el qual avisa del “malestar” dels professionals per “la falta de respecte de la direcció de l’hospital”.

D’altra banda, el sindicat també demana la recuperació del servei d’autobús gratuït que enllaçava València amb l’hospital Doctor Moliner, ubicat al terme municipal de Serra. Aquesta reivindicació també apareix en el cartell esmentat de Fernando García.

Quant a l’escrit on van les signatures, el sindicat CSIF reclama que Conselleria de Sanitat procedeixca a la “cobertura real de les baixes laborals en temps i forma, l’adequació dels reforços de personal en funció dels nivells de dependència dels pacients, respecte i consideració al personal de l’hospital i evitar greuges comparatius”.

CSIF lamenta, en el mateix document, que “la direcció de l’hospital no respecta el nombre mínim de personal per torn de treball i s’està patint una sèrie de dificultats en la cobertura de les baixes”. Entre les conseqüències d’aquestes últimes subratlla “l’alentiment per complir amb les obligacions assistencials, l’augment de la càrrega i la pressió assistencial, el malestar i irritació per part de pacients i els seus familiars i l’increment de baixes i accidents laborals per esgotament de la plantilla”.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment