_dsc2201Les instal·lacions de Casa Nebot (C/Estació, 5) acolliran aquest diumenge un esdeveniment dirigit a un públic familiar. Es tracta d’una nova activitat d’animació lectora.

Baix el nom de ‘Aventures i desventures dels animals de les nostres rondalles‘, el popular contacontes Llorenç Giménez oferirà una novedosa i divertida sessió familiar entorn a la lectura.

Els protagonistes d’aquesta història seran Esclafamuntanyes i els seus germans Arranca pins, Passaports i Plegallana. Ells contaran la seua vida als allí presents. Seran aventures compartides amb Comencilda, Secundina i molts altres personatges.

La cita serà a les 12.00 hores. Els interessats podran accedir de manera gratuïta, tot i que es compta amb un aforament limitat.

Cal mencionar que Llorenç Giménez abans de dedicar-se en exclusiva a contar contes, va img_10613estudiar magisteri i va treballar a l’escola La Gavina, una cooperativa pionera de l’ensenyament en valencià. Després d’aprovar les oposicions de magisteri en 1986, va ser mestre a tres pobles diferents. Des de fa molts anys ha convertit l’afició de contar històries en ofici a temps complet.

De ben menut sa mare diu que més que plorar semblava que raonara. Tenia deler per escoltar les històries que contaven els iaios del seu poble i ràpidament començà ell també a escampar-les entre els amics. Aquesta afició l’ha anat cultivant i cultivant fins ara.

Ara, conta històries a tots els llocs i per a tots els públics (xiquets, mestres, joves, investigadors i professors en congressos i escoles d’estiu, a la gent del poble als llocs més insospitats…) També col·labora amb la premsa escrita, i en programes infantils de televisió. Com a autor de literatura infantil ha publicat més de 17 títols, i ha rebut els premis Empar de Lanuza i de la Crítica Serra d’Or de rondalles.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment