alimentos-beteraLa Mancomunitat Camp de Túria prepara una nova edició del Curs de Manipulador d’Aliments. Aquesta nova cita del Centre De Turisme (CDT) donarà el seu tret d’eixida el pròxim 20 de febrer.

Es tracta d’una iniciativa dirigida a persones desocupades. Aquesta, capacita per a optar a llocs de treball en què es requerisca una qualificació en seguretat alimentària, especialment en el sector de l’hostaleria i la restauració.

En un curs de manipulació d’aliments, el primordial que s’ensenya és a inculcar una sèrie de rutines i pautes d’higiene a l’hora de tractar amb aliments amb l’objecte de prevenir danys a la salut dels consumidors.

I és que tant durant el preparat, fabricat, cuinat, elaboració, envasat, transport, emmagatzematge o distribució, venda, subministrament i / o servei dels aliments, es pot produir una propagació i / o creixement de bacteris que produïsquen intoxicacions alimentàries, molt més en el temps en què l’exposició a la calor, fomenta la seua proliferació.

Per això, tota persona encarregada d’entrar en contacte amb els aliments, ha de conéixer de cada un d’ells quin és l’estat òptim de protecció i conservació, així com els protocols d’higiene adequats (ús de guants o protectors, desinfectants, conservació adequada a fred o la temperatura adequada …).

Aquest és obligatori, més enllà del marcat per la llei, perquè assegura que cap empleat posarà en perill la correcció i el bon fer de tota empresa que s’encarregue al servei alimentari.

Les inscripcions ja estan obertes per a qui desitge realitzar aquesta formació. Les classes es portaran a terme en horari de 09.00 a 14.00 hores.

Per apuntar-se de forma presencial es deurà acudir a la seu de la Mancomunitat. Ubicada al carrer Pla de l’Arc, s / n de Llíria, aquestes instal·lacions també acolliran el curs. També es pot formalitzar la inscripció en línia, a través de la pàgina web del CDT (www.cdt.gva. és). En ambdós casos s’haurà d’adjuntar una fotocòpia del DNI i del DARDE.

Qui necessite més informació podrà dirigir-se al telèfon 96 279 81 50 Extensió 2 o al correu info@mancomunitatcampdeturia.es

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment