26731667_2250336541658828_5332835088108751425_nLes festes josefines estan cada vegada més a prop. Les presentacions de les distintes comissions fan que aquesta celebració comence a estar present.

El passat 13 de gener, les presentacions falleres donaven el seu tret d’eixida. La primera comissió encarregada d’obrir el torn d’aquest tipus d’actes va ser la Falla Carraixet. A les 17.00 hores d’eixe dissabte, es presentava a les respectives corts d’honor i a les màximes representants, la xiqueta Daniela Moreno i Lluesma, acompanyada pel president Infantil Hugo Cotilla i Rubio, així com a la senyoreta Aida Moreno i Clavel, acompanyada per President de la Comissió Jose Maria Ros i Ros.

26904113_2265312936827855_8047688660568028408_nSeguidament, dissabte 20 de gener li va tocar a la comissió major de la Falla Gran Via de l’Est. Aquesta presentava a la seua Cort d’Honor Major i a la màxima representant, la senyoreta Sofia Real i Gelós, acompanyada pel President de la comissió, Miguel Lucio Pérez i Pérez.

La Falla Gran Via de l’Est seguirà sent la protagonista dels actes fallers d’aquest dissabte, 27 de gener, però en aquesta ocasió amb la seua comissió infantil. A les 17.00 hores es presentarà a la Cort d’Honor Infantil i a la màxima representant, la xiqueta Mireia Lopez i Sierra, acompanyada pel President Infantil Albert Barba i Romero.

Ja en el mes de febrer, la primera a presentar a les seues Corts d’Honor i màxims representants serà la Falla Gran Via del Sur, el 3 de febrer, amb la xiqueta Claudia Hernandez i Asensi acompanyada del xiquet Jose Vicente Ortiz Miret, així com la senyoreta Ana Maria Garijo Martin acompanyada pel President Vicente Manuel Miret González.

Posteriorment, el 10 de febrer, la Falla la Barraca, presentarà a la seua comissió i finalment la Falla l’Albereda serà qui tanque els actes de presentació el pròxim 24 de febrer.

Totes les presentacions tenen lloc a la Casa de Cultura de la localitat, al voltant de les 17.00 hores.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment