plaça mercat beteraLa Plaça del Mercat de Bétera ha patit durant l’últim mes una remodelació integral duta a terme per la regidoria d’Obres Públiques que dirigeix Cristina Ballesteros (PSOE). Les obres van començar a finals de novembre i ja han acabat.
Ciudadanos Bétera ha criticat el disseny d’aquestes obres, “no podem entendre que l’equip governant gasta uns diners, en treure el que abans havia per posar uns seients fixos, massissos i trenca cames, on esperem que cap xiquet no es trenque el cap. En el mateix lloc, lleugerament apartat, una mena de xicoteta barrera amb una font amb aigua depurada per osmosi, perquè puguem beure aigua sana si ens peguem un ensurt”, apunten.
“Aquesta plaça, si abans era anodina però amb certa gràcia de poble, ara dóna sensació de desordre, sembla que s’han deixat caure unes pedres, que pel seu color i per molt de disseny que es precien, volent donar una aparença moderna peró que baix la nostra opinió dóna una sensació de certa brutícia”, asseguren.
C’s assegura que preguntarà sobre el cost econòmic d’aquestes obres en el pròxim ple i més apunta que la plaça “se situa en el casc BIC (Bé d’Interès Cultural) del poble i per això als veïns se li imposa unes condicions molt estrictes a l’hora de conservar i cuidar l’estètica”.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment