13792787w(EFE) Un home de 73 anys ha estat detingut poc després de tractar de segrestar una xiqueta de 8 anys a la plaça dels Estels d’Alacant per tal, suposadament, de cometre abusos sexuals.
L’home, un espanyol que viu en una autocaravana a Alacant i que fa 20 dies va ser detingut per presumpta corrupció de menors, no va aconseguir el seu objectiu a l’adonar-se de la situació la mare de la menor. Aquest, va ser capturat pocs minuts després per la Policia Nacional amb unes tisores metàl·liques i una caixa amb pastilles per al tractament de la disfunció erèctil entre les seues pertinences.
Els fets van passar dissabte passat al migdia a la plaça dels Estels, quan l’arrestat es va acostar a la xiqueta de 8 anys i la va instar perquè l’acompanyés. La va agafar d’un braç per emportar-se-la però en aquest moment la mare, que es trobava a uns pocs metres, es va adonar del que passava i es va enfrontar a l’individu.
Després d’uns instants en què ambdós tiraven de cada braç de la menor, altres persones que estaven als voltants van començar a cridar i l’home va emprendre la fugida a peu.
No obstant això, va ser localitzat al cap de pocs minuts en un carrer proper amb una gorra de color negre, ulleres de sol fosques i una bufanda que li tapava la cara.
Durant la identificació, els agents de la Policia Nacional van comprovar que havia estat arrestat 20 dies abans per quedar amb xiquetes d’entre 15 i 16 anys en la seua autocaravana per mantenir relacions sexuals a canvi de diners i marihuana.
Aquest arrest previ pels presumptes delictes de corrupció de menors, tràfic de drogues i agressió sexual va ser possible per la denúncia de dues de les menors afectades, encara que després de declarar al jutjat va ser posat en llibertat.
L’individu ha passat els dos últims dies als calabossos del Cos Nacional de Policia, a Alacant, i està previst que passe a disposició judicial.
 

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment