Cartel FotoLa regidoria municipal de Joventut de Bétera ha organitzat un nou curs, dirigit als joves d’entre 15 i 30 anys. Es tracta d’un taller bàsic de Fotografia.
Qui ho desitge tindrà l’oportunitat d’aprendre els fonaments bàsics de la teoria de la fotografia i del maneig de la càmera, així com els seus principals components i controls.
Les inscripcions estan obertes fins al divendres, 2 de febrer. Per apuntar-se caldrà acudir a l’edifici de Casa nebot (C/Estació, 5).
Les classes són totalment gratuïtes i estaran impartides pel professional Pepe Marín, en les instal·lacions de La Penya (C/Calvari, 1). Les jornades seran dimecres i divendres (7-9-14-16 i 21 de febrer), en horari de 17.00 a 20.00 hores.
Amb estudi propi des de fa uns anys a la localitat, Pepe Marín porta diverses dècades treballant en el camp de la imatge dins de quasi tots els vessants que comprén el món multimèdia i audiovisual.
Marín li dóna èmfasi a la importància que té la creació i innovació en el sector de la imatge. Doncs, aquest fotògraf professional està especialitzat en publicitat, moda i esdeveniments, àrea on la creativitat és fonamental.
No obstant això, seguint aquesta línia, cal destacar que la fotografia no va ser sempre considerada un art. La seua integració a l’art va començar amb els fotògrafs retratistes. El retrat fotogràfic va tenir gran acollida com a reemplaçament del retrat pintat, ja que era molt més barat. A causa de la popularització creixent del retrat fotogràfic en detriment del pintat, gran quantitat de pintors van decidir convertir-se en fotògrafs retratistes per sobreviure. Aquest va ser el primer ingrés de la fotografia al medi artístic.
A mitjan segle XIX va aparéixer una nova tendència artística, el naturalisme. La seua aparició buscava imitar la realitat i la naturalesa amb un alt grau de perfecció. Així, el naturalisme va ser la porta que es va obrir per donar a la fotografia una veritable importància en l’art, ja que en imitar d’una manera gairebé perfecta la realitat, superava àmpliament a la pintura en aquest aspecte.
 
 
 
 
 

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment