monopoly-1356307_960_720Qui no ha imaginat alguna vegada una partida de Monopoly os comprar la ciutat o municipi on un viu? Queden 46 dies i unes hores per poder fer-ho realitat. Doncs aquest escenari serà real, arran d’una votació que decidirà quines ciutats i municipis d’Espanya ocupen el nou tauler.

I és que Hasbro, la companyia que fabrica aquest joc, va iniciar fa uns dies la votació per a un nou tauler de Monopoly en què apareixeran ciutats i localitats espanyoles. En aquest sentit, es busquen 20 ciutats de més de 50.000 habitants i 2 municipis de menys de 50.000 que vulguen estar presents en la pròxima edició que es publicarà al Nadal de 2018. En aquest últim cas podria estar perfectament inclosa la població de Bétera, si els seus habitants votaren, de forma massiva.

1516634145_371319_1516644617_noticia_normalEls interessats tan sols deuran escriure el nom de la seua ciutat, poble o localitat en aquest enllaç https://goo.gl/VQFapk perquè siga un dels 22 elegits.

A hores d’ara, ja s’han registrat més de dos milions de vots en tan sols deu dies, des que s’obria la pàgina web per a efectuar les votacions. La ciutat més votada, de moment està sent Alcobendas (Madrid), seguit de San Fernando (Cadis). Els seus ciutadans han creat un verdader exèrcit per portar a terme aquesta labor de votar en massa. Els mateixos consistoris d’aquestes ciutats s’han mobilitzat per a animar a la gent a la votació.

D’altra banda, en Pedroso, un poble de la Rioja, hi ha 77 persones censades. No obstant això, el dilluns 22 de gener ja portava 145.182 vots en la cursa en línia per convertir-se en una de les 22 caselles del Monopoly Espanya.

Qui sap si algun dia, per aquesta regla de tres, el municipi de les Alfàbegues per excel·lència arriba a estar en el futur tauler i els jugadors estar venent-lo al millor postor.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment