carnestoltes_2018_a4Serà el pròxim 9 de febrer quan els carrers principals de Bétera s’òmpliguen d’ambient i alegria, a causa de l’acollida de Carnestoltes.
Com ja marca la tradició, la regidoria municipal de Festes ha organitzat una cercavila on menuts i no tan menuts desfilaran disfressats, gaudint d’una bona estona. Aquesta cercavila eixirà, al voltant de les 17.30 hores, de l’esplanada de l’Albereda i finalitzarà a la plaça del Castell.
Enguany, el ritme i la música de la Xaranga amenitzaran aquest recorregut. Com cada any també, hi hauran altres sorpreses al llarg del trajecte, fins a arribar a la plaça.
Una vegada els participants arriben al Castell, es portarà a terme els lliuraments dels premis a les millors disfresses, així com els premis del concurs d’antifaços.
carnestoltesEn aquest sentit, cal destacar que per tercer any consecutiu, s’ha convocat el Concurs d’antifaços. Aquest certamen està destinat als xiquets en edats compreses dels 6 als 12 anys. Aquests, podran presentar les seues creacions fins al dia 2 de febrer, en els seus centres educatius.
No obstant això, també podran participar en aquest concurs tots els xiquets en edats compreses dels 6 als 12 anys que no estiguen escolaritzats al municipi, però que si estan empadronats. Aquests, també podran presentar els seus treballs fins al dia 2 de febrer fins a les 12.00 hores a les oficines de l’Ajuntament de la localitat.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment