13801824w(EFE) La Policia Nacional ha detingut un home a València com a suposat autor d’un intent d’agressió sexual i que s’havia atrinxerat en el seu domicili quan els agents han acudit a detenir-lo. Posteriorment ha deposat la seua actitud i ha permés l’accés a la policia.
Segons ha informat la Prefectura Superior de Policia de la Comunitat Valenciana, la detenció s’ha produït al número 1 de l’avinguda Pius XII de València, minuts abans de les 10 hores.
La intervenció ha requerit la presència d’un negociador i el grup d’operacions especials de la policia, atés que el detingut havia mostrat inicialment una actitud violenta, havia llançat objectes per la finestra i amenaçava de suïcidar-se.
13801820wEls agents han acudit a aquest domicili alertats per l’amic d’una dona de 25 anys, que havia rebut una telefonada d’aquesta en la qual l’informava que el seu company de pis havia tractat d’agredir-la sexualment.
L’amic ha acudit al domicili de la dona però, en desconéixer l’habitatge exacte, ha telefonat a la Policia Nacional.
Instants després d’arribar els agents, la dona ha aconseguit escapar del domicili i ha confirmat haver estat víctima d’un assalt sexual, sent traslladada a un hospital, on està sent atesa.
Posteriorment, s’ha sabut que aquest individu tenia antecedents penals, la majoria per estafa, i dues reclamacions judicials en vigor.
Així ho ha assegurat la portaveu de la Policia Nacional, Victòria Ramos, que ha assenyalat que tot i que encara han de prendre declaració a la víctima de l’agressió.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment