26730985_605604656445382_1434667615064605916_nLa 69ª Volta Ciclista a la Comunitat Valenciana. Gran Premi Banc Sabadell, que començarà avui dimecres, 31 de gener, a Orpesa i acabarà el pròxim diumenge, 4 de febrer, a la plaça de l’Ajuntament de València passarà per Bétera demà dijous.
La localitat acollirà la 2ª etapa d’aquest esdeveniment esportiu. El recorregut que s’inicia al municipi es va anunciar com “l’emboscada”. Doncs, és un recorregut de mitja muntanya, amb cinc ports; l’últim: el dur port del Garbí. Així, l’etapa passarà també per Nàquera, Serra, CV-310, carrer València, CV-310, CV-315 i Massamagrell.
Des de l’Albereda de Bétera s’iniciarà l’eixida neutralitzada i, cap a les 11:52 hores, passarà pels carrers: Av. Escultor Ramón Inglés, pl. Luis Reig, Av. País Valencià, c/ Benaguasil, c/ Salvador Giner, c/ Gascón Sirera, c/ l’Estació i c/ José Sáez. Al llarg del recorregut pel nucli urbà estarà prohibit estacionar vehicles des de les 8:00 hores del dijous i en l’Albereda des de la vesprada d’aquest dimecres.
Enguany, la carrera mantindrà el seu component solidari amb un mallot solidari amb la finalitat d’arreplegar beneficis per a l’Associació Valenciana de Paràl.lisi Cerebral (AVAPACE) que farà una marxa el diumenge 4 de febrer pel centre de València.
En aquesta edició hi haurà representació dels cinc continents i 15 països amb 25 equips i 175 corredors. Entre ells 11 equips world tour, 11 equips continentals professionals i tres continentals i corredors com Alejandro Valeverde (Movistar Team) que participa per primera la vegada en la Volta; Rubén Plaza, guanyador de l’última edició de la Volta abans de la seua desaparició; Van Avermaet, campió olímpic i 7è en la classificació UCI; el vigent subcampió olímpic de ciclisme el danès Jakob Fuglsang (Astana) i el jove valencià Joan Bou, entre altres.
Aquesta prova esportiva, la més antiga de la Comunitat Valenciana, es va consolidant des que en 2015 Àngel Casero, director de la Volta, la reactivara després de vuit anys d’absència.
 
 
 
 

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment