Aquest divendres, 2 de febrer, l’Ateneu espai cívic i cultural de Bétera inaugura l’exposició que vestirà aquestes instal·lacions durant ESPAITEMPSels mesos de febrer i març. L’hora de la inauguració serà a les 19:30 hores.

Sota el nom Espai i Temps, l’artista Ignacio Bernácer ofereix una mostra on es plasmen els somnis, l’obscuritat i temors. En definitiva, l’autor ofereix una concepció personal de la vida i de la mort.

Per a l’ocasió, Bernácer empra tècniques mixtes, principalment el llapis sobre paper.

Segons explica el mateix artista, per a crear es dedica a observar i aprendre i així comprendre.  El seu pensament es vessa per la superfície bidimensional que és el paper, i d’ahí sorgeixen les seues pors i somnis. Ell, pretén trencar el blanc que representa la llum intensa i crear l’ombra. La llum i l’ombra marquen aquest dualisme, del bé i el mal, la vida i la mort, que s’aprecia, en la seua obra. Les formes de la naturalesa que esculpeixen els troncs dels arbres, els ossos i músculs dels animals…

La mà del temps fa que un objecte es transforme, que un ésser que va estar viu es funda amb les formes naturals i seguisca viu eternament. I la ment humana que “mecanitza” la Natura, són les claus de la seua feina.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment