hustle-and-bustle-1738072_960_720El pròxim dijous, 8 de febrer, finalitza el termini per inscriure’s al taller per aprendre a gestionar l’estrés. Es tracta d’una iniciativa organitzada des de la regidoria municipal de Joventut de Bétera. Les jornades van dirigides a joves d’entre 12 i 30 anys. Qui estiga interessat deurà apuntar-se en el Punt d’Informació Juvenil de Casa Nebot (C/Estació, 5). Les places són limitades.
En aquest curs, completament gratuït, s’oferiran pautes per a saber relaxar-se davant una prova important com pot ser un examen o competició.
L’encarregat d’impartir les classes serà Jaume Campos. Jaume ha dedicat 3 dècades de la seua vida ajudant a les persones a identificar i alliberar les emocions bloquejades en el profund del seu interior de manera permanent, capacitant a eliminar l’estrés, l’ansietat i la tristesa; ajudant-los a sentir-se més segurs en el seu camí i funcionar millor davant els reptes dels seus projectes de vida i relacions personals.
img_10622Jaume Campos és expert en educació emocional per la seua trajectòria empírica i vivencial. També és creador del seu propi mètode DEEP® Desbloqueig Energètic Emocional Profund presentat al Congrés Mundial de Kinesiologia l’any 1992 a Montmeló. Així mateix, és pioner a aplicar la tècnica del Biomagnetisme a Espanya (rebuda, a Santiago de Xile, directament del seu creador, el Dr. Goiz de Mèxic en 2004. El 2013 Jaume va fundar l’Institut Internacional de Teràpia Holística Biofísica, T.H.B. per a la realització de cursos professionals i la difusió de l’educació emocional a tot el món. A més, és autor de dos llibres “Educació Emocional. El principi del canvi”, una guia pràctica per l’autodescobriment Editat per Granica el 2015 i “Dos equipatges per a un sol viatge” (educació Emocional per a les relacions de parella).
El curs que impartirà per als joves serà eminentment pràctic. Aquest es portarà a terme els dies 12 i 19 de febrer, de 17.30 a 20.30 hores a l’aula de la Residència de Casa Nebot.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment