hustle-and-bustle-1738072_960_720El pròxim dijous, 8 de febrer, finalitza el termini per inscriure’s al taller per aprendre a gestionar l’estrés. Es tracta d’una iniciativa organitzada des de la regidoria municipal de Joventut de Bétera. Les jornades van dirigides a joves d’entre 12 i 30 anys. Qui estiga interessat deurà apuntar-se en el Punt d’Informació Juvenil de Casa Nebot (C/Estació, 5). Les places són limitades.
En aquest curs, completament gratuït, s’oferiran pautes per a saber relaxar-se davant una prova important com pot ser un examen o competició.
L’encarregat d’impartir les classes serà Jaume Campos. Jaume ha dedicat 3 dècades de la seua vida ajudant a les persones a identificar i alliberar les emocions bloquejades en el profund del seu interior de manera permanent, capacitant a eliminar l’estrés, l’ansietat i la tristesa; ajudant-los a sentir-se més segurs en el seu camí i funcionar millor davant els reptes dels seus projectes de vida i relacions personals.
img_10622Jaume Campos és expert en educació emocional per la seua trajectòria empírica i vivencial. També és creador del seu propi mètode DEEP® Desbloqueig Energètic Emocional Profund presentat al Congrés Mundial de Kinesiologia l’any 1992 a Montmeló. Així mateix, és pioner a aplicar la tècnica del Biomagnetisme a Espanya (rebuda, a Santiago de Xile, directament del seu creador, el Dr. Goiz de Mèxic en 2004. El 2013 Jaume va fundar l’Institut Internacional de Teràpia Holística Biofísica, T.H.B. per a la realització de cursos professionals i la difusió de l’educació emocional a tot el món. A més, és autor de dos llibres “Educació Emocional. El principi del canvi”, una guia pràctica per l’autodescobriment Editat per Granica el 2015 i “Dos equipatges per a un sol viatge” (educació Emocional per a les relacions de parella).
El curs que impartirà per als joves serà eminentment pràctic. Aquest es portarà a terme els dies 12 i 19 de febrer, de 17.30 a 20.30 hores a l’aula de la Residència de Casa Nebot.

Imprimir article

Comente esta notícia en el nostre fòrum polsant ací.

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment