smoking-2529858_960_720Vols deixar de fumar i no saps com? Des de la Mancomunitat Camp de Túria s’ha iniciat una campanya per ajudar als veïns dels municipis de la comarca a deixar aquesta addicció.
Aquesta actuació està emmarcada dins del Pla Comarcal de Drogodependències i altres Trastorns Addictius que està portant a terme la Unitat de Prevenció Comunitària de Conductes Addictives (UPCCA). La iniciativa es desenvoluparà al llarg de tot el mes de febrer sota una campanya de sensibilització sobre el tabac, la qual porta per lema: “El tabac, qui consumeix a qui?”.
La Unitat de Prevenció ofereix algunes recomanacions que es recullen en el fullet editat pel Ministeri de Sanitat, Serveis Socials i Igualtat.
En aquest fullet es pot trobar informació sobre com deixar de fumar. Doncs, la intenció és proporcionar orientació sobre com iniciar aquest procés.
En aquest sentit, es fa un repàs de les coses a les quals s’ha d’enfrontar un fumador diàriament. També parla de les dificultats.
A més, es fa una sèrie de recomanacions com ara: donar-se una oportunitat, fixar una data, preparar un pla o buscar suport.
Per concloure, el fullet motiva amb la següent frase: “Decideix-te a deixar de fumar, et sentiràs millor, millorarà la teua salut i la de la teua família, deixaràs de dependre del tabac i la teua economia t’ho agrairà”.
Qui desitge més informació al respecte pot accedir a la pàgina web del Ministeri de Sanitat, Serveis Socials i Igualtat: www.estilosdevidasaludable.msssi.gob.es. Allí, trobarà informació senzilla, eines, vídeos, taules de planificació i altres materials útils que serviran per a saber com s’està i quin canvi pot ajudar a fer un estil de vida més saludable.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment