13812253w(EFE) Agents del Cos Nacional de Policia han trobat aquest divendres els cadàvers d’un home de 40 i una dona de 49 en una caseta d’eines de la localitat valenciana de Vallada. Els cossos es trobaven, sense signes visibles de violència, després que la germana d’ella hagués denunciat la seua desaparició diumenge passat.
Diumenge passat a la vesprada, una dona va denunciar davant la Policia de Badajoz que feia molt de temps que no sabia res de la seua germana, que residia a València i que havia abandonat el seu domicili en aquesta ciutat el passat 30 d’octubre amb un amic.
Les investigacions posades en marxa des de llavors han permés localitzar els cadàvers.
Fonts policials han informat que l’autòpsia determinarà si ambdós han mort per inhalació de fum o algun tipus d’intoxicació.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment