13829010w(EFE) Bombers del Consorci Provincial de València intenten encara extingir l’incendi industrial declarat ahir a la nit en una empresa de reciclatge de plàstics situada al polígon Els Eres de Benaguasil, sense que hi haja constància de danys personals.
Segons informa el Consorci, l’avís del sinistre, les causes del qual encara es desconeixen, va entrar a les 21.13 hores i fins vint bombers han treballat durant tota la matinada en l’extinció de les flames, intentant sobretot que no passin a les naus annexes.
Els bombers que treballen a la zona procedeixen dels parcs de Paterna, Torrent i l’Eliana i s’estima que el foc ha cremat fins ara uns 4.000 dels 6.000 metres quadrats de què disposa la nau afectada.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment