P1050502-1024x577Aquest divendres, 9 de febrer, els carrers principals de Bétera s’òmplira d’ambient i alegria per a acollir les Carnestoltes.

La regidoria municipal de Festes ha organitzat una cercavila on menuts i no tan menuts desfilaran disfressats, gaudint d’una bona estona. Aquesta cercavila eixirà, al voltant de les 17.30 hores, de l’esplanada de l’Albereda i finalitzarà a Casa Nebot (C/ Estació, 5), degut a les previssions meteorològiques.

La cercavila passarà pels carrers Trinquet, Alfàbegues, Colón i Gascón Sirera, finalitzant a l’edifici esmentat.

El ritme i la música de la Xaranga amenitzaran aquest recorregut. Durant el trajecte, hi hauran altres sorpreses, fins a arribar a la plaça.

Una vegada els participants arriben a Casa Nebot, es portarà a terme els lliuraments dels premis a les millors disfresses, així com els premis del concurs d’antifaços.

Per tercer any consecutiu, s’ha convocat el Concurs d’antifaços. Aquest certamen està destinat als xiquets en edats compreses dels 6 als 12 anys.

També poden participar en aquest concurs tots els xiquets en edats compreses dels 6 als 12 anys que no estiguen escolaritzats al municipi, però que si estan empadronats.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment