img_10717Al llarg d’aquests dies s’ha produït diverses queixes veïnals per problemes en el senyal de televisió. Pel que hem pogut saber, molts han sigut els veïns que s’ha dirigit a l’Ajuntament del municipi per fer arribar aquestes queixes i inclús a aquest diari.

Per aquest motiu, segons s’ha publicat en els mitjans oficials municipals, l’alcaldia informa que -tot i que en aquestes qüestions l’ajuntament no té cap competència- s’han fet gestions amb l’empresa de manteniment dels repetidors de Les Llomes; amb Llega 800, empresa que implantà el sistema 4G a Bétera.

Cal mencionar que la instal·lació d’aquest sistema pot provocar interferències en la imatge de TV.

A més a més, des d’alcaldia també es comunica que s’han portat a terme gestions amb el Ministeri d’Energia, Turisme i Agenda digital, que és l’organisme competent, i al qual se li traslladarà queixa formal si el problema no es resol amb la màxima brevetat possible.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment