foto_instalaciondefibriladoresSegons hem pogut saber, mitjançant les xarxes socials, el Poliesportiu Municipal de Bétera ja compta amb un Desfibril·lador Extern Semiautomàtic (DESA). Aquest es troba ubicat a consergeria. Es tracta d’una iniciativa portada a terme per l’Ajuntament de la localitat.

És una mesura sanitària que augmenta en un 70% la probabilitat de recuperar-se després d’una aturada cardíaca. La finalitat és poder atendre a qualsevol persona que tingués una aturada cardíaca o certes arítmies cardíaques greus que pogueren posar en perill la seua vida. El que es pretén és vetlar per la salut dels ciutadans en casos d’emergència.
El DESA és molt eficaç per a la majoria de les citades aturades cardíaques, que en la seua major part són deguts al fet que el cor fibril·la i el seu ritme no és l’adequat, aquests equips bàsicament tornen el ritme adequat al cor.
Aquesta actuació permetrà actuar amb celeritat davant de qualsevol incidència i prevenir casos de mort sobtada en les instal·lacions del Poliesportiu. Doncs, es tracta de què els usuaris de les instal·lacions estiguen més segurs a partir d’ara.
Per a la utilització d’aquest aparell és necessària una prèvia preparació del personal per poder realitzar les tasques de primers auxilis, en cas que fera falta.
 
 
 
 
 
 

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment