Imatge: Twitter Policia Local Bétera

Imatge: Twitter Policia Local Bétera

El passat divendres, la Policia Local de Bétera va intervenir en un incendi en l’interior d’un habitatge en la urbanització Les Almudes (zona de Les Llomes). Per sort, no hi va haver cap ferit. Així ho informava el seu compte oficial de Twitter.

Aquesta intervenció es va efectuar amb la Guàrdia Civil de Bétera i els Bombers del Consorci Valencià. L’avís es va rebre a través del 112 de la Generalitat Valenciana.

Imatge: Twitter Policia Local Bétera

Imatge: Twitter Policia Local Bétera

Cal recordar que els agents policials també van haver d’intervenir, un divendres abans, en l’incendi d’un habitatge en Mas Camarena. Al paréixer, aquest va ser provocat per un aparell elèctric. Afortunadament, tampoc hi va haver danys personals. L’avís també es va rebre pel 112. Aquesta tasca es va portar a terme amb els Bombers del Consorci.

 
 

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment