Carnet Jove IVAJFer-se o renovar-se el Carnet Jove a Bétera ja és possible. Es tracta d’una actuació portada a terme des de la Regidoria municipal de Joventut.

Qui tinga entre 14 i 30 anys podrà passar-se pel punt d’nformació Juvenil (PIJ), ubicat a l’Edifici Casa Nebot (Carrer Estació núm. 5). Allí, seran informats de tots els descomptes als quals es pot accedir per només 8,40€.

També es pot obtenir més informació a juventud@betera.es o a través del telèfon: 96 169 87 14

Per poder treure el màxim profit al temps lliure i obtenir al seu torn importants descomptes, l’Institut Valencià de la Joventut posa en marxa aquest Carnet Jove. La finalitat és facilitar a tots els joves la seua mobilitat i intercomunicació així com possibilitar el seu accés, per mitjà de l’articulació de determinats avantatges, a béns i serveis de caràcter social, cultural, econòmic, educatiu, recreatiu, esportiu, de consum, de transport i similars.

Tant en l’àmbit estatal com en l’europeu, caldrà consultar les respectives pàgines web per saber fins a quina edat comprén el Carnet Jove en altres comunitats autònomes o en altres estats, i si s’aplica o no el descompte.

Actualment, dins de la xarxa Carnet Jove, l’IVAJ facilita els descomptes en el transport jove a la província de València, la Targeta Mobilis Jove (Bo Jove) a la província d’Alacant i el Bo ’30 dies Jove’ a la província de Castelló, així com en descomptes a través de les diferents operadores de transport interurbà per tot el territori de la Comunitat Valenciana.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment