EFESant Valentí s’ha convertit amb una data clau, quasi com el Dia del Pare o la Mare. Per aquest motiu, el comerç local de Bétera també ha preparat algunes propostes especials, algunes d’elles amb descomptes. Queda un dia per a la seua arribada i els aparadors d’alguns establiments porten ja unes setmanes anunciant aquest esdeveniment, on els enamorats mostren de manera més exhaustiva el seu amor.

Encara que l’economia dels espanyols no siga la millor en aquests moments, on pràcticament acabem de deixar enrere el Nadal, el binomi de la baixada de preus de les rebaixes d’aquest també mes de febrer i el costum ja arrelat entre la gent de celebrar l’amor al costat d’un present, sol fer que les vendes siguen prou bones.

Cal recordar que el xicotet comerç, a banda de les propostes exclusives pel Dia dels Enamorats, continua mantenint els diversos descomptes de rebaixes que es perllongaran fins a finals de mes i que van del 10% fins al 50%.

Quant a les ofertes per a Sant Valentí podem trobar infinitat de possibilitats. Ofertes especials en electroestimulació, perruqueria i estètica, bons de bellesa o teràpies naturals, perfumeria, sopars amb menús concrets, descomptes en salut visual, roba, llepolies o regals específics, entre d’altres. Per descobrir aquest ampli ventall, tan sols s’ha de fer una passejada pel municipi.

Segons les enquestes i estudis realitzats sobre consum en aquestes dates, els espanyols se solen gastar una mitja de 50 a 100 euros en aquest regal. Entre els productes més demandats es troben els perfums o els bombons, ja que es venen més del doble de l’habitual. Així mateix, segons declaraba el 6 de febrer el president de la Confederació Empresarial d’Hostaleria i Turisme de la Comunitat Valenciana (CONHOSTUR), Manuel Espinar, els establiments hostalers registren un increment del 30% en el seu volum de negoci durant la setmana d’aquesta celebració.

D’altra banda, Bétera destaca enguany per ser el municipi triat per Unió Gremial per a gravar la seua campanya de Sant Valentí. En el vídeo ‘Enamora’t dels xicotets detalls, enamorat del xicotet comerç’ apareixen comerços de Bétera, gran part d’ells membres de l’Associació de Comerciants de la localitat, entitat federada a la citada federació de gremis i associacions del comerç valencià.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment