biblioteca okLa biblioteca municipal de Bétera compta amb nous títols de literatura. Aquests exemplars van dirigits a un públic infantil, juvenil i d’adult.

Dins del sector infantil es poden trobar ara gran diversitat d’históries fantàstiques al voltant del món animal. ‘El colegio de los animales mágicos’, ‘Destinos perrunos’, ‘Retratos gatunos’, ‘Els animals també es tiren pets’ o ‘Los leones no comen pienso’ són alguns dels exemples.

Per al públic més juvenil i adult també es troba una forta aposta per l’anglés, tant amb novel·les com amb llibres de gramàtica. Entre ells: ‘My family and other animals’, ‘All about Scotland’, ‘The picture of Dorian Gray’, ‘The diary of a young girl’, ‘The Hound of the Barkervilles’ o ‘The Bourne Identity’.

D’altra banda, hi han propostes més terapèutiques enfocades a superar el bullying, dormir relaxats amb ajuda del ioga o educar els fills, entre d’altres. Com exemple tenim: ‘Ser padres, ser hijos’ i ‘Guía para madres y padres imperfectos que entienden que sus hijos también lo son’.

Aquesta actuació forma part de tota la tasca feta a la Biblioteca local dirigida al seu creixement en títols, activitats i, en definitiva, més usuaris fidels.

En aquest sentit, cal recordar que durant el passat mes de desembre, la sala infantil d’aquestes instal·lacions va acollir una exposició de contes pop-up.

A més, cal mencionar que els usuaris de la biblioteca també tenen a la seua disposició ordinadors de consulta connectats a Internet per a la realització de treballs, investigacions o curiositat personal.

Així mateix, en època d’examens, l’horari s’amplia perquè els estudiants puguen emprar-se a fons en aquest espai més tranquil.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment