WhatsApp Image 2018-02-09 at 2.17.11 PMEl passat 22 d’agost de 2017, Mª José Ruiz Asensi, va veure de sobte un somni complit. Sempre li havia agradat la idea de ser una de les màximes representants de les Festes Patronals de Bétera, però mai s’haguera imaginat que seria enguany quan aquest desig es faria realitat.

Segons ens conta, en primera persona, la seua família i Pilar Ros havien sabut ser molt discrets perquè ella no tinguera ni la mínima sospita de res. Va estar de ple treballant i ajudant com una veïna més durant els dies que Pilar va ser Obrera, sense imaginar-se que a l’any pròxim el carrer tornaria a estar replet d’ambient i festa per ella.

Ella havia tastat la festa des d’un altre pla, quan el seu home va ser majoral a finals dels anys noranta, però ens explica que no té res a veure a com viu ara aquest moment.

A hores d’ara confessa estar molt il·lusionada, a la vegada que nerviosa. S’aproxima un dia molt important per a les Obreres i Majorals de 2018. Aquest dissabte podrem veure’ls, per primera vegada, vestits de gal·la. Encara que l’intriga ens la mantindrà fins a l’últim moment, MªJosé ens informa que ja ho té tot a punt per al 17 de febrer i que, com sempre, ens mostrarà el seu estil propi i personal.

En perfecta sintonia

Aquesta Obrera Casada porta un ritme frenètic, on compagina la seua etapa d’obreratge amb el seu treball. Cal mencionar que treballa a torns en l’hospital i, per poder dur-ho tot endavant, ha d’organitzar-se molt bé. En aquest sentit, ens declara que és imprescindible tota la col·laboració que té del seu home, fills, pares, neboda, la seua cunyada Viri i família en general. A aquesta col·laboració se li suma també la dels amics i el suport que li donen en el veïnat, en especial Pilar Ros que l’aconsella en tot moment. Ella pensa que tots ells són claus per a realitzar aquesta festivitat. Doncs són moltes les cosetes de les que estar pendent perquè tot isca com calga. Per aquest motiu els estarà eternament agraïda.

Mª José sols coneixia un poc més a la segona Obrera Fadrina, Mireia Picher, però s’ha emportat una molt grata sorpresa amb tots els que l’acompanyen en aquesta etapa. En elles sap que pot comptar en tot moment. Però a més, dels joves Majorals, els quals tenen quasi la mateixa edat que el seu fill, ens diu que són un autèntic encant. Elles tenen veu i vot en tot moment, sent com un més d’ells. Així, l’harmonia entre tots és més que palpable.

Per a qui també té unes boniques paraules és per a Carolina Masip, la professora de ball. Parla el mateix idioma que tota la coïa i els fa les classes molt fàcils i amenes. Promet que sorprendran a tots els allí presents, amb el número que s’està preparant.
Una vegada més, abans de finalitzar la nostra trobada amb ella, vol agrair a tots els seus l’ajuda inestimable que li ofereixen cada dia en aquesta època tan bonica i emocionant.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

0 Comments

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment