presentacion_ayudas_poligonosEl conseller d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, Rafa Climent, ha anunciat que l’IVACE “invertirà enguany 3,5 milions d’euros per a millorar i modernitzar els polígons industrials de les comarques del Camp de Túria i el Camp de Morvedre“.

Així ho va manifestar en la reunió que va tindre aquest dijous amb empresaris i representants dels municipis de les dos comarques. Els tècnics d’IVACE van explicar els detalls de la convocatòria que es publicarà en el DOGV pròximament.

Entre les principals actuacions que subvencionarà l’IVACE als polígons destaca la millora de zones verdes, l’habilitació de nous vials i nous accessos, la senyalització de trànsit i la identificació dels carrers així com la implantació d’un ecoparc o la millora del subministrament d’aigua.

També es contempla l’obra civil per a la implantació de fibra òptica i telecomunicacions, la vigilància a través de CCTV connectat a la Policia Local, la millora de l’enllumenat públic o la instal•lació de carril bici i passarel•les per a vianants.

En la trobada es va fer especial menció al caràcter bianual que tindrà la convocatòria d’ajudes per als exercicis 2018 i 2019, sempre que una part del projecte s’efectue el 2018. Així les comarq,ues de Camp de Morvedre i Camp de Túria comptaran al 2019 amb una previsió de 4 milions d’euros.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment