56375-001Aquest diumenge, 18 de febrer, el partit polític Ciutadans (Cs) ha convocat una reunió al Club Social de Mas Camarena, al voltant de les 18.00 hores.

En el cartell de la convocatòria mencionen que aquesta cita s’ha organitzat amb la finalitat d’escoltar a tots els veïns, de cara als pròxims pressupostos, per poder aportar solucions e idees a les preocupacions i inquietuds dels habitants d’aquesta urbanització. En aquest sentit, posen d’exemple el que s’ha aconseguit en el futur asfaltat de l’oval. El grup desitja que l’assistència siga nombrosa i que no es desaprofite l’oportunitat d’aportar alguna cosa vàlida per a la nostra comunitat. No obstant això, ens han comunicat que estan tenint molts problemes per publicitar aquesta trobada, perquè contínuament els arranquen els cartells anunciadors.
En una nota enviada a aquest diari l’agrupació exposa que l’any 2017 Ciutadans va aconseguir 10 millores per a la localitat, a canvi d’únicament abstenir-se, propiciant així, que l’equip de govern pogués aprovar els pressupostos municipals.
En aquest escrit també expliquen que en dates pròximes tindran una reunió amb l’equip de govern i analitzaran el nivell de compliment de l’acord, en el desig i la confiança que siga satisfactòria per poder continuar millorant el municipi des de l’oposició.
En el mateix document manifesten el següent: “és d’esperar, que aquest 2018 ens tornen a demanar que novament ens abstinguem, per aquesta raó Ciutadans va a realitzar una sèrie de trobades amb tota mena d’associacions i especialment de veïns, tant en urbanitzacions com al nucli urbà”. Així, declaren que és la manera de captar millor i de primera mà, les necessitats dels residents al municipi i que puguen incloure-les en el conveni perquè, “Bétera som tots”.

Acord de millora

22046157_1406755142779550_7566619548369337193_nPer a finalitzar, Ciutadans han plasmat en la nota l’acord de millora del de Bétera entre l’equip de govern local i Cs. En el citat acord es detalla que aquest té com a eix fonamental posar en el centre de l’acció política a la millora del benestar de les persones que resideixen al municipi. Una de les idees és treballar evitant enfrontaments estèrils i partidistes entre diferents nuclis de població, anteposant l’important i necessari al superflu.
Algunes de les qüestions que es plantegen són reivindicacions històriques que mai s’han arribat a materialitzar i que són imprescindibles per al poble, donat que d’una banda vertebraran millor el poble i de l’altra, milloraran la qualitat de vida dels veïns. Es tracta d’obres de millora per a la convivència del dia a dia de tots.

En l’acord consta que les propostes que es defineixen i que configuren, entre moltes altres, la idea de poble que es comparteix hauran de ser posades en marxa no com una prelació concreta i ordenada, sinó totes en el seu conjunt i en la mesura de les possibilitats polítiques, jurídiques, econòmiques i de legalitat. Les propostes exposades són les següents:
1. Exigir a la Diputació amb total contundència, que es realitze la Ronda Nord de Bétera.
2. Millorar i, si escau, eixamplar la carretera que uneix Mas Camarena amb Bétera per facilitar la integració amb el poble, i pal·liar els accidents en aquesta calçada.
3. Condicionar i, si escau, eixamplar la carretera que comença al final de l’Avinguda País Valencià, i que uneix Bétera i l’Hospital Psiquiàtric, sobretot pel que fa a l’entrada del poble.
4. Implicar-se en la negociació que ha portat Ciutadans amb l’aquarterament per obtenir una amplada més gran en la cessió amb el canvi de la tanca.
5. Donar suport al petit comerç del poble, així com donar suport a les empreses de Bétera.
6. Resoldre els problemes amb les aigües pluvials i els accidents de circulació que es produeixen en l’entrada a Bétera per l’estació de metro. Donar un aspecte més cuidat a aquesta entrada de la població.
7. Afrontar el problema històric de contaminació per nitrats de les aigües municipals, sense privatitzacions i, si pot ser, amb tecnologia avançada.
8. Asfaltar l’oval de Mas Camarena i així mateix, pintar els vials en aquesta urbanització.
9. Ampliar quan siga possible, l’horari EPA i donar servei als matins.
10. Adaptar en la mesura del possible, les Piscines amb sistemes de Cloració salina.
 

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment