WhatsApp Image 2018-02-07 at 4.52.12 PMEra quasi l’hora de dinar i anaven tots a la recerca de la segona Obrera casada per a l’any 2018. Cristina anava entre eixes persones que volien conéixer de primera mà qui seria. De sobte, tots es van parar al carrer Alfara del Patriarca. Ella pensava… Per qui vindran? Però cada vegada anava tenint-ho més clar. Finalment, les seues creences eren certes. L’Obrera de 2017, Amparo Lull, havia apuntat el seu nom a la ‘botlleta‘. El seu home, Jorge, que era Majoral hi havia sigut el principal còmplice.

Cristina Boví i Mainero ens ha declarat que la nit d’aquell 22 d’agost estava molt nerviosa, abans de ser presentada per al pròxim any. Des d’aquells nervis, creu que ja no en tindrà tants fins que arribe el pròxim mes d’agost.

A un dia del sopar de Sant Valentí es troba prou tranquil·la i amb tot preparat per a la gal·la. Amb l’ajuda de sa mare, la seua germana i cunyada Ana va anar a pel vestit d’aquesta nit i ho té tot a punt per a oferir-nos el seu perfil més elegant.

El seu marit ha sigut en diverses ocasions Majoral i ella sempre ha estat al seu costat, compartint aquests moments. No obstant això, ens explica que no té res a veure com es viu una cosa i altra. Doncs, al viureu en primera persona el ritme és prou més accelerat.

Etapa d’il·lusió

No se li oblida mencionar el suport que tota la família (germans, home, pares, cunyats, sogres…) li ofereixen. Mare de dos fills, relativament menuts, Cristina compagina l’obreratge amb aquesta labor, que no és gens fàcil. De tota manera, ens assegura que els seus fills estan també ajudant-la molt i es troben molt il·lusionats, sobre tot la seua filla Edurne que ja s’ha convertit en una més d’elles. I és que aquest grup d’Obreres van totes a una i s’ajuden mútuament. A més a més, els seus familiars s’impliquen de la mateixa forma.

Com a curiositat ens fa saber que a Mireia la va conéixer el dia del ‘Retaule’ de l’any passat i a Júlia la coneix des que aquesta última era menuda, donat que Cristina és amiga del seu oncle. I encara que a José no l’havia tracta mai, ens conta que hi ha molta sintonia entre elles. Aquesta sintonia també impregna als Majorals de 2018. Una vegada més, escoltem que aquests joves les porten en bandeja i que es noten molt afortunades de viure aquesta celebració amb ells.

Així, Cristina Boví i Mainero, ens fa partícips de la seua alegria per poder gaudir en primera línia de les Festes de Bétera.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment