Mas-Camarena-CUBE

La moció presentada pel partit Mes Camarena- Cube en el ple que se celebre el passat dia 5 d’este més, en el que es va tractar la posada en marcha d’un estudi per a la creació d’una entitat local menor en la zona de *Mas Camarena i Torre en Conil, de Bétera, del com hem donat conte de lo ocorregut, tal i com va informar el nostre mijta.

Donat l’interés ya no solament per a eixa zona si no de tota la població, hui publiquem l’informe integre de solicitat per l’alcaldesa Cristina *Alemay al secretari municipal.

Informe Entidad Local Menor

INF-20180129-MOCION MCAMARENA

El moment més esperat arribava quan es debatía la moció mitjançant la qual l’esmentat grup demanava que es constituïsca una comissió de tots els partits polítics per estudiar que la zona sud del terme municipal de la localitat, és a dir les urbanitzacions de Mas Camarena i Torre en Conill, siguen declarades una Entitat Local Menor (ELM) i d’aquesta manera guanyar certa independència econòmica.

Tots els partits van mostrar les seves discrepàncies. L’actual equip de Govern (PSPV, Assemblea Ciutadana de Bétera i Compromís) va plasmar el seu rebuig, coincidint cada portaveu de partit en que, des del primer moment, s’està treballant per la integració de cadascuna de les urbanitzacions i que aquesta mesura no seria la més adequada. 

en las imágenes de vídeo, podrá acceder a toda la información que les hemos ofrecido mediante el buscador por palabras “Entitat Local Menor”..

Donat l’interés ya no solament per a eixa zona si no de tota la població, hui publiquem l’informe integre de solicitat per l’alcaldesa Cristina *Alemay al secretari municipal.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment