Aquest dissabte, 17 de febrer, arriba un dels moments més esperats per a les Obreres i Majorals de 2018. Es tracta del Sopar i26993302_1990622417843777_7348488778169793772_n ball de Sant Valentí.
Per primera vegada, els veïns de Bétera tindran l’oportunitat de veure vestits de gala als màxims representants de les festes locals del present exercici.
Unes 400 persones assistiran aquesta nit a la cita.
La Masía Siglo XIX serà la instal·lació on enguany se celebre aquest sopar, un espai que ja hi ha sigut elegit per a celebrar aquesta vetlada, en altres ocasions.
Per un preu de 55 euros els comensals podran degustar: un còctel de benvinguda i crema de perdiu com entrant, llomello de salmó, poma i espinacs amb panses acompanyat de salsa de mandarina de primer, codillo de porc amb bolets i puré de carabassa com a plat principal i Mousse de xocolata amb avellanes de postres. A més, pel mateix preu, s’inclou una copa a la barra.

Moments d’il·lusió

Abans que s’inicie el sopar, es donarà la benvinguda a les Obreres i Majorals, sent oficialment presentats entre tots els assistents. Una vegada realitzada aquesta primera part, es donarà pas al sopar. Al llarg de la jornada es procedirà a la rifa, la qual compta amb la col·laboració dels comerços locals.
Posteriorment, els protagonistes de la festa obriran la pista amb balls de saló. Per a poder oferir aquests balls, les quatre obreres i quatre dels Majorals de 2018 porten durant uns mesos assajant i preparant-se amb una professora qualificada, Carolina Masip. Per aquest motiu, i per tot l’esforç que venen realitzant, serà el segon moment més emocionant de la nit, després de la presentació de cadascú.
La festa conclourà amb música estil discoteca i revetla per a tots els allí presents.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment