la-lectura-que-aventura-codi-17ta0164El pròxim diumenge, 25 de febrer, tindrà lloc a Bétera un taller d’animació lectora sota el nom La lectura, quina aventura! En aquesta ocasió es portarà a terme una explicació de contes i jocs per a tots els assistents.

L’esdeveniment tindrà lloc a les 12.00 hores a casa Nebot (Carrer estació, núm. 5).
Qui desitge participar deurà enviar un correu electrònic a programacioncultural@betera.es. En aquest e-mail deurà indicar nom, cognoms i edat. l’aforament és limitat a 30 persones. Una vegada rebut el correu es respondrà al mateix si podrà participar o no.
Aquesta immersió en el món de la literatura i els gèneres literaris va dirigida a escolars d’Educació Infantil i Primària.
Els participants podran conéixer que hi ha calaixos per a novel·les i uns altres per a les comèdies i, en definitiva, per a tots els gèneres.
Aquesta activitat, organitzada des de la Regidoria de Cultura, Festes i Tradicions, la portarà a terme l’agrupació ‘A la Lluna, Art i Entorn’.
Aquest grup va nàixer en l’any 2012, amb la finalitat d’unir l’educació ambiental i el respecte cap al nostre entorn amb el món del circ i el teatre, posant a la seua disposició una gran varietat de propostes artístiques, que compten amb els recursos necessaris per a aconseguir la satisfacció i qualitat que demanen els clients.
A la Lluna és una companyia independent, que compta amb col·laboracions en diferents camps de les arts escèniques: diverses entitats del panorama valencià o músics de gran qualitat, a més de psicòlegs, educadors socials, educadors d’oci i temps lliure, etc.
Els integrants de l’agrupació tenen àmplia experiència en el sector artístic i educatiu; a més entenen la seua activitat com una eina per promoure valors humans, mediambientals i culturals necessaris per a formar una societat més equitativa, saludable i justa.
Així, el grup ofereix diverses modalitats d’espectacles que van des de l’animació lectora fins a circontes.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment