Ciudadanos BéteraTal com estava previst aquest diumenge, 18 de febrer, va tindre lloc la reunió convocada per part del partit polític Ciudadanos Bétera (Cs) al Club Social de Mas Camarena. Una cita dirigida als veïns d’aquesta zona, per conéixer les seues necessitats i preocupacions.

L’acte va comptar amb la presència de la regidora de Ciutadans a l’Ajuntament del municipi, Eva Martínez Cano, així com del coordinador del partit, Juan Domingo Camps Lluch i del secretari de Ciutadans, Fernando Torres Ferrer, al costat de dos veïns d’aquesta urbanització.

Ciudadanos BéteraSegons ens comunica el mateix grup, Eva Martínez va fer balanç dels avenços aconseguits per aquesta agrupació al llarg d’aquesta legislatura. A més, va recollir de primera mà les demandes dels veïns. Aquestes demandes es van centrar en millores en la gestió de la recollida i tractament dels residus sòlids urbans, demandes de millores relatives a la seguretat i millores en les infraestructures viàries.

Ciudadanos es va comprometre a portar aquestes demandes davant l’equip de govern del municipi.

Aquest partit manifesta que, malgrat la seua condició actual com a partit de l’oposició, “no ha deixat de treballar en pro dels interessos de tots els ciutadans d’aquest municipi i si en la pròxima legislatura li és atorgada la confiança dels seus conciutadans, es compromet a escoltar proactivament als seus veïns per fer seues les seues demandes i aspiracions per a la millora de la seua qualitat de vida diària”.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment