Junta Local FalleraLes Falleres Majors de Bétera i els membres de la Junta Local Fallera van presentar i entregar el Llibret de festes 2018, el passat dissabte, als comerços del municipi.
Luisa Motilla i Andrea Peinado van recórrer un a un els establiments locals per repartir els exemplars a un sector clau, el qual dóna suport a les festes josefines. Així, s’han repartit 1000 llibrets que contenen fotografies dels Quadres d’Honor de les cinc comissions del municipi i els esbossos dels monuments que es plantaran en poques setmanes, a més del calendari faller. També es compta amb el Saluda de les Falleres Majors i imatges d’aquestes amb els màxims representants de les Falles de la població i els Saluda de l’Alcaldessa, la Regidora de Festes i el President de la JLF.
Junta Local FalleraUn any més, l’Ajuntament de Bétera ha col·laborat amb el llibret de les festes falleres amb el qual es fa oficial el calendari faller que comença ja aquest cap de setmana.
Des de la Junta Local Fallera es convida als comerços i a l’Associació de Comerciants de la població a què participen activament de la festa.
unnamedD’altra banda, cal mencionar que el passat divendres, 16 de febrer, va tindre lloc la I Gala Fallera de la Comunitat Valenciana. Aquest es va celebrar a Cullera, on també va estar preset la Fallera Major de Bétera, Luisa Motilla, al costat de les Falleres Majors de les comissions i altres fallers de la nostra localitat.
Així mateix, la Comissió l’Albereda va organitzar aquest dissabte a la vesprada-nit un concurs de paelles. Aquesta mateixa agrupació portarà a terme el pròxim dissabte, 24 de febrer, la presentació dels seus màxims representants a la Casa de la Cultura. La presentació tindrà lloc al voltant de les 17.00 hores.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment