Eren al voltant de les 21.00 hores del passat dissabte, DSC07657_5184x388817 de febrer, quan la pluja feia acte de presència en un acte molt esperat per tots els veïns de Bétera. No obstant això, ni aquest efecte meteorològic li va llevar màgia al Sopar de Sant Valentí de les Obreres i Majorals de 2018.

Aquesta vetlada va tindre lloc a la Masia Siglo XIX, però la jornada començava a la vesprada amb la recollida de les Obreres. Cap a les 18.15 hores els Majorals es trobaven a la porta de la casa de la 1a Obrera Casada, José Ruiz Asensi. Seguidament, vora les 19.00 hores, va ser el torn per a la 1a Obrera Fadrina, Júlia Garrido i Montagut. Eren un poc més de les 19.30 hores quan MªJosé, Júlia i els Majorals anaven per la 2a Obrera DSC07672_5184x3888Casada, Cristina Boví i Mainero. Finalment, a les 20.30 hores aproximadament, tots es congregaven en casa de la 2a Obrera Fadrina, Mireia Picher i Bes. Des d’ací, ja tot el conjunt unit, iniciaven el recorregut cap al saló. Allí hi havia unes 400 persones esperant-los.

A causa de la pluja, tots corrent van haver deDSC07705_5184x3888 concentrar-se al lloc de la recepció dels màxims representants de les festes, on es portava a terme el Còctel de Benvinguda. A continuació, el saló de la Masía rebia oficialment a les quatre Obreres i als 23 Majorals, amb l’acte de presentació. Per sisé any consecutiu, la periodista Carmen Sorlí i Contreras era l’encarregada de conduir l’acte amb l’ajuda del tècnic de so, Sergio Hernández i Soriano.

DSC07741_5184x3888Nit màgica

Per rebre al grup, l’Alcaldessa del municipi, Cristina Alemany i Campos, i la regidora de Cultura, Festes i Tradicions, Raquel Puig i Salavert, s’aproximaren a l’escenari. En primer lloc entrava al menjador Júlia Garrido, acompanyada del regidor d’Hisenda, Enric Álvarez i Blaya. A aquesta jove li seguia Mireia Picher amb el regidor d’Educació, Fernando Cantarino i Suñer. La tercera en entrar era José Ruiz, del braç del vicepresident dels Majorals 2018, Carles Fuentes i Moreno. A IMG-20180219-WA0025continuació, va ser el moment de donar-li la benvinguda amb forts aplaudiments a Cristina Boví i el president dels Majorals, José Luis Palanca. Per tancar, la resta de Majorals eren presentats per parelles.

Una vegada tots en escena, José Luis Palanca oferia unes paraules dedicades a tots els presents i en especial al seu equip de Majorals i Obreres. En aquest discurs, dedicat a l’amor per la festa, va tindre paraules d’agraïment per a la família i per a tots els que col·laboren i els donen suport al llarg de l’any. Per concloure aquesta primera part, l’Alcaldessa també va tindre unes paraules per als allí presents, on va demanar la col·laboració de tots amb la rifa i va ressaltar la importància de les festes per al poble de Bétera. En acabar el seu breu discurs, tots es van dirigir cap a les seues taules per gaudir del sopar.

Moments d’emoció

IMG-20180219-WA0015Al llarg de la nit hi van haver diverses sorpreses molt emotives. La primera va ser aquella on les quatre Obreres li van entregar un xicotet detall al seu president com agraïment de tot el que està fent durant aquesta etapa. D’altra banda, Júlia va rebre un detall d’una cosina seua, fallera Major Infantil d’una comissió de València. A més, José va voler entregar-li també un detall a la seua cunyada Viri, per tot el suport que li està donant.

WhatsApp Image 2018-02-19 at 8.54.06 AMDesprés d’aquestes sorpreses es va procedir a la Rifa on es van sortejar 29 lots de productes, cortesia dels comerços locals. A aquest moment arribava una de les parts més esperades de la nit: El ball. D’aquesta manera, les Obreres i els Majorals José Luis, Carles, Yerai Lluesma i Martínez i Alberto Sandiego i Garay es disposaven a ballar ‘Deja Vu‘ de Shakira i Prince Royce. Amb l’alegria i satisfacció d’haver fet un bon número, aquests van fer-li entrega a Carol Masip i Boghemans d’un ram de flors per haver-los ensenyat a ballar al llarg d’aquestes setmanes. Aquesta jove s’ha estrenat com a professora de ball d’Obreres i Majorals enguany, deixant molt bona impressió.

Com a punt final de la nit, tots els assistents van poder gaudir de música disco, a càrrec del tècnic de so.

Galeria d’imatges:

 
 

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment