xarxes SocialsEl pròxim dijous, 22 de febrer, tindrà lloc una xerrada per a pares en el Col·legi d’Educació Infantil i Primària (C.E.I.P.) Camp de Túria de Bétera. Organitzada per l’Associació de Mares i pares del centre, aquesta jornada va dirigida als pares dels alumnes per parlar sobre les Xarxes Socials en la família.

Al llarg de la trobada es donarà resposta a qüestions com la influència d’aquest fenomen social en les nostres vides. També es parlarà de si realment els pares controlen la informació que els fills manegen a les xarxes o de si se sap de manera adequada què deuen o no fer amb les seues dades.

Saber quins drets, obligacions o mesures prendre de protecció i com educar en aquest sentit també seran temes a tractar en aquesta cita. A més es donaran nocions sobre el nou Reglament General de Protecció de Dades (RGPD). Aquest reglament va entrar en vigor el maig de 2016 i serà aplicable a partir de maig de 2018. En aquest període transitori i tot i que segueixen vigents
les disposicions de la Directiva 95/46 i les corresponents normes nacionals de desenvolupament, els responsables i encarregats de tractament han d’anar preparant i adoptant les mesures necessàries per a estar en condicions de complir amb les previsions de l’RGPD en el moment en què siga d’aplicació.

La reunió es celebrarà de 17.30 a 19.00 hores en les instal·lacions del col·legi. Així mateix, hi haurà servei de guarderia per a aquells pares que assistisquen amb xiquets menuts.

Aquesta iniciativa compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de la localitat i del FORLOPD, empresa especialitzada a complir amb la Llei Orgànica de Protecció de Dades de Caràcter Personal (LOPD).

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment