L’associació Pro Casa de la Dona de Bétera iniciarà el pròxim dissabte, cartel-empoderamiento (5)24 de febrer, els Tallers d’Empoderament i Orientació Laboral. Aquesta activitat tindrà lloc tots els dissabtes (excepte el 31 de març) de 10.00 a 13.00 hores, finalitzant el pròxim 28 d’abril. El lloc on es portaran a terme es l’edifici de Casa nebot (C/Estació, 5).

Aquesta entitat pretén consolidar-se com un espai de participació “on les dones puguen trobar suport i solució als seus problemes, apoderant i integrant-les en el projecte que elles mateixes ajuden a impulsar”. Per aquest motiu, les formacions seran gratuïtes i hi haurà servei de guarderia, per facilitar la realització dels tallers.

El primer taller de formació es basarà a descobrir habilitats personals i laborals. L’encarregat d’impartir aquesta jornada serà el psicòleg Emilio J. Belda. La finalitat serà promoure el desenvolupament d’actituds que augmenten l’autoestima i afavorisquen el
lideratge, així com fer conscients les habilitats personals i laborals i afavorir la resiliència.

Objectius

D’aquesta manera, l’objectiu principal és iniciar el treball d’actituds i posicionaments que propicien el desenvolupament de l’autoestima i l’exercici del lideratge que totes les persones tenen en potència.

Es vol posar en relleu les habilitats que totes les persones posseeixen i que poden utilitzar per millorar les seues relacions personals i professionals, la forma en què ens enfrontem a la situació d’atur o de precarietat laboral i la manera d’enfrontar-nos als problemes quotidians.

Amb aquesta iniciativa es busca fer conscients els diàlegs interns que ens fan mal. Per a tal efecte, es farà de forma dinàmica i propera, sense discursos acadèmics.

En general, s’utilitzarà fonamentalment l’exposició (magistral i / o recolzada en PowerPoint) i la reflexió personal com a eines de treball. Com a material es farà ús de la pissarra, paper, retoladors i notes adhesives.

En finalitzar cada jornada s’oferirà un aperitiu i s’intercanviaran opinions entre les participants.

Les inscripcions es deuran formalitzar per correu electrònic a prodonabetera@gmail.com o cridant al telèfon 610 093 656.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment