L’associació Pro Casa de la Dona de Bétera iniciarà el pròxim dissabte, cartel-empoderamiento (5)24 de febrer, els Tallers d’Empoderament i Orientació Laboral. Aquesta activitat tindrà lloc tots els dissabtes (excepte el 31 de març) de 10.00 a 13.00 hores, finalitzant el pròxim 28 d’abril. El lloc on es portaran a terme es l’edifici de Casa nebot (C/Estació, 5).

Aquesta entitat pretén consolidar-se com un espai de participació “on les dones puguen trobar suport i solució als seus problemes, apoderant i integrant-les en el projecte que elles mateixes ajuden a impulsar”. Per aquest motiu, les formacions seran gratuïtes i hi haurà servei de guarderia, per facilitar la realització dels tallers.

El primer taller de formació es basarà a descobrir habilitats personals i laborals. L’encarregat d’impartir aquesta jornada serà el psicòleg Emilio J. Belda. La finalitat serà promoure el desenvolupament d’actituds que augmenten l’autoestima i afavorisquen el
lideratge, així com fer conscients les habilitats personals i laborals i afavorir la resiliència.

Objectius

D’aquesta manera, l’objectiu principal és iniciar el treball d’actituds i posicionaments que propicien el desenvolupament de l’autoestima i l’exercici del lideratge que totes les persones tenen en potència.

Es vol posar en relleu les habilitats que totes les persones posseeixen i que poden utilitzar per millorar les seues relacions personals i professionals, la forma en què ens enfrontem a la situació d’atur o de precarietat laboral i la manera d’enfrontar-nos als problemes quotidians.

Amb aquesta iniciativa es busca fer conscients els diàlegs interns que ens fan mal. Per a tal efecte, es farà de forma dinàmica i propera, sense discursos acadèmics.

En general, s’utilitzarà fonamentalment l’exposició (magistral i / o recolzada en PowerPoint) i la reflexió personal com a eines de treball. Com a material es farà ús de la pissarra, paper, retoladors i notes adhesives.

En finalitzar cada jornada s’oferirà un aperitiu i s’intercanviaran opinions entre les participants.

Les inscripcions es deuran formalitzar per correu electrònic a prodonabetera@gmail.com o cridant al telèfon 610 093 656.

Imprimir article

Comente esta notícia en el nostre fòrum polsant ací.

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment