(EFE) Dotze persones van resultar ferides de diversa consideració la passada matinada a 13877043wl’autovia A-3, a l’altura de Villargordo del Cabriel. A una de les persones ferides se li ha hagut d’amputar un braç. En el sinistre s’han vist involucrats un autobús amb 55 passatgers a bord i un camió.
Les causes de l’accident encara no han estat precisades. Aquest es va produir poc després de la mitjanit al quilòmetre 250 de l’esmentada autovia, en sentit Madrid, segons informen el Consorci Provincial de Bombers de València, la Direcció General de Trànsit i el Centre d’Informació i Coordinació d’Urgències (CICU) de la Generalitat.
Deu dels ferits han estat traslladats a l’Hospital La Fe de València: la més greu és una dona de 48 anys que ha patit l’amputació d’un braç, mentre que un home de 55 presenta traumatisme cranioencefàlic i un altre de 23, fractura d’espatlla i lesions oculars, les mateixes que pateixen els altres set ferits -sis homes d’entre 32 i 63 anys i una dona de 55-. La dona de 48 anys, l’home de 55 i el jove de 23 es troben encara hospitalitzats, a hores d’ara.
Segons les dades de què disposa el CICU, dos ferits més es troben a l’Hospital de Requena, sengles homes de 57 i 50 anys amb múltiples contusions.
La DGT no té constància que s’hagen produït retencions causades per la presència encara d’algun dels vehicles a la calçada.
Fins al lloc dels fets s’han desplaçat divuit bombers de Sinarcas, Chiva i Requena, sense que haja estat necessari excarcerar cap dels ferits.
Segons el Centre d’Informació i Coordinació d’Urgències, aquests han estat atesos per tres unitats sanitàries de la Comunitat Valenciana i dos de Castella-la Manxa, mentre almenys un d’ells ha estat traslladat en un helicòpter medicalitzat de la Junta castellanomanxega fins a un centre hospitalari.

 
 

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment