13878748w(EFE) La titular del Jutjat número 6 de Llíria ha decretat presó provisional per al jugador portugués del Vila-real, Rubén Semedo, després de prestar declaració al llarg del matí d’aquest dijous.

La jutge ha imputat al futbolista delictes d’homicidi en grau de temptativa, lesions, amenaces, detenció il·legal, tinença il·lícita d’armes i robatori amb violència, segons ha informat el Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana.

Després d’escoltar les declaracions del jugador, que va estar acompanyat dels seus advocats, el jutjat ha ordenat la presó provisional sense fiança en la penitenciària de Picassent.

Cal recordar que el jugador va ser detingut dimarts passat pels fets esdevinguts el passat dia 11, quan el futbolista suposadament va participar juntament amb dues persones més en la retenció d’un home a qui li van amenaçar amb una pistola i van treure les claus del seu pis per entrar a l’habitatge i apropiar-se de diners i objectes de valor.

Des de llavors, Semedo havia romàs en les dependències de la comandància de la Guàrdia Civil a Patraix, des d’on va ser traslladat aquest matí al jutjat per prestar declaració.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment