gala-deporte-890x395_cAquest divendres, 23 de febrer, tindrà lloc la Gala de l’Esport de la Mancomunitat Camp de Túria. En aquest acte esportiu es premiarà els esportistes que han participat en les diferents competicions que organitza l’entitat al llarg de l’any.

L’acte donarà inici al voltant de les 19.00 hores a l’Auditori de l’Edifici Multiús de Llíria. L’esdeveniment estarà presidit per la presidenta de la Mancomunitat i alcaldessa de Marines, Dolores Celda. Aquesta, estarà acompanyada pel delegat territorial de Presidència de la Generalitat Valenciana, Francisco Molina, i el director general d’Esports, Josep Miquel Moya.

A més, està prevista l’assistència de diputats, alcaldes, regidors dels diversos municipis que formen part de la comarca i tècnics d’esports.

D’altra banda, també acudiran els representants de clubs, col·legis i esportistes que han competit durant l’any 2017 en les Lligues de Tenis i de Futbol 8, la Lliga de Futbol Sala dels Jocs Esportius i el circuit de Carreres Populars del Camp de Túria i la Carrera dels Arbres i Castells de la Mancomunitat.

En aquest sentit, cal mencionar que durant la gala es presentarà la IX edició de l’esmentada Carrera dels Arbres i Castells, la qual també passarà per Bétera. Aquesta competició es portarà a terme els pròxims dies 10 i 11 de març. La cursa transcorrerà pels 17 municipis de la comarca. La iniciativa que està estructurada en 15 etapes on es combinen proves de trail i asfalt, reunirà prop de 400 corredors. Les etapes s’han dissenyat per donar a conéixer la naturalesa, la història i l’arquitectura del Camp de Túria. Entre elles, destaquen les etapes en què es descobreixen els seus arbres monumentals i paratges d’ensomni. Els castells també constitueixen alguns dels escenaris en els quals es disputa aquesta cursa.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment