13877633wLa Secció Quarta de l’Audiència de València ha condemnat a deu anys de presó pels delictes d’agressió sexual i lesions agreujades a un home que va espentar a una dona per les escales d’una estació del metro de València. Quan aquesta va quedar inconscient, la va violar.
El condemnat no podrà acostar-se ni comunicar-se amb la víctima durant 15 anys i la indemnitzarà amb més de 17.000 euros per les lesions i les seqüeles que va patir, segons informa el Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana.
L’agressió es va produir el gener de 2017 quan la dona es dirigia a la seua feina a primera hora del matí i, en baixar les escales d’entrada a l’estació de Campanar-La Fe, l’home la va abordar per l’esquena i la va espentar.
Com relata la sentència, la víctima va volar per damunt de les escales i va caure a terra, on va quedar inconscient, el que va aprofitar el condemnat per a agredir-la sexualment.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment