28168509_1626640290761603_951394406936761423_nEl pròxim divendres, 2 de març, l’auditori de la casa de Cultura Bétera acollirà la presentació del documental ‘Coets, la nit màgica de Bétera’. La projecció d’aquest treball tindrà lloc al voltant de les 19.30 hores. Es tracta d’una cita ineludible per als amants dels coets i les emocions fortes, ja que es mostra un dels elements essencials de les festes de la població.

El guió i la direcció d’aquest projecte és obra de Javier Álvarez Solís, director de la productora Troppemedia. Álvarez Solís va ser guardonat, en l’any 2017, a la 1a Edició del Festival de Cinema Documental DocsValencia. El premi s’emmarcava dins de la component ‘DocsLab’ del festival, un espai dedicat a formació en indústria i en què van participar 10 projectes documentals valencians.

A més, cal mencionar que Troppemedia també va ser l’encarregada de realitzar el documental ‘Coets el so de la llibertat’, el qual va ser presentat per l’Ajuntament del municipi a la Fira Internacional de Turisme a Madrid (FITUR). Aquest, era una continuació del documental presentant l’any anterior, ‘Jo sóc alfàbega’

Ara, els veïns del municipi tindran l’oportunitat d’assistir a un autèntic espectacle audiovisual on les tradicions més arrelades a Bétera són les principals protagonistes d’aquest documental.

Des de l’àrea de Turisme es convida a tota la població a gaudir d’aquesta projecció.
 

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment