28c83e51-d5ce-425c-8e91-ce4b8313e52cEl Club i Escola de Triatló (CEA Bétera) està d’enhorabona. Doncs, el passat cap de setmana, Noèlia Juan es va proclamar guanyadora absoluta del Campionat Autonòmic de Duatló en categoria femenina. A més, en segona posició va quedar Clàudia Montagut, també d’aquest club.
D’aquesta manera el CEA compta amb grans èxits als grups d’edat i amb les primeres posicions en equips femenins.
Aquesta competició va tindre lloc aquest diumenge passat, 25 de febrer, a la localitat castellonenca d’Onda. La sisena edició d’aquest duatló sprint es va compondre per 5 quilòmetres de carrera a peu (2 voltes), 20 quilòmetres de ciclisme (4 voltes) i 2,5 quilòmetres de carrera a peu (1 volta).
0b8e34cd-0832-4c59-ba00-d87b0f378cd0La responsabilitat del control tècnic de la prova va estar a càrrec de la Federació de Triatló de la Comunitat Valenciana.
Un any més, l’organitzador de la prova va ser el Club Triatló Onda. En aquesta prova va estar permés anar a roda, però no entre duatletes de diferent sexe.
No és la primera vegada que Noèlia Juan obté grans resultats, ja que l’any passat va aconseguir ser subcampiona del Subcampionat d’Espanya de Duatló. Aquesta jove va començar a l’escola de triatló de la població quan tenia 12 anys.
Per la seua banda, Clàudia Montagut també formà part de les joves atletes que estan aconseguint la victòria en les diverses competicions.
Quant al CEA Bétera cal mencionar que, al llarg de l’any, aquest compta amb entrenadors especialitzats en triatló tant per l’escola com per als cadets, júniors i adults.
Les sessions de carrera a peu se solen realitzar en les pistes d’atletisme del Poliesportiu Municipal de la localitat.
Les sessions de natació es porten a terme a la Piscina Municipal Coberta de la població, des de setembre a maig, i a la piscina del Poliesportiu de juny a setembre.
Qui desitge més informació sobre el Club pot consultar la seua web: http://www.triatlobetera.es

 
 

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment