P1100173El passat dissabte l’associació Pro Casa de la Dona de Bétera va iniciar els seus Tallers d’Empoderament i Orientació Laboral, a l’edifici de Casa nebot (C/Estació, 5). Les inscripcions es deuran formalitzar per correu electrònic a prodonabetera@gmail.com o cridant al telèfon 610 093 656.

La primera jornada es va centrar a descobrir habilitats personals i laborals. L’encarregat d’impartir aquesta jornada serà el psicòleg Emilio J. Belda. La finalitat va ser promoure el desenvolupament d’actituds que augmenten l’autoestima i afavorisquen el
lideratge, així com fer conscients les habilitats personals i laborals i afavorir la resiliència.

P1100181D’aquesta manera, es va iniciar el treball d’actituds i posicionaments que propicien el desenvolupament de l’autoestima i l’exercici del lideratge que totes les persones tenen en potència.

Al llarg del matí es va utilitzar fonamentalment l’exposició (magistral i / o recolzada en PowerPoint) i la reflexió personal com a eines de treball. Unes 15 dones van participar en aquest primer taller.

El segon taller tindrà lloc el pròxim dissabte, 3 de març. Aquesta jornada anirà entorn de l’apoderament i autoconeixement.
P1100174Anna Gimeno Berbegal, periodista, llicenciada en sociologia i experta en igualtat, serà l’encarregada d’impartir-la.

En aquesta classe s’exposa que la major part dels problemes que patim les dones són socials, és a dir, tenen la seua arrel en com és la nostra societat, i en el fet que siga masclista patriarcal, però s’anima a trobar respostes individuals, com si les solucions que necessiten estigueren exclusivament en les nostres mans, i les poguérem aconseguir cadascuna en solitari.

Per tant, es donarà a conéixer millor l’origen i els mecanismes de la desigualtat de gènere per a poder reconéixer i comprendre els malestars de les dones, a elaborar respostes col·lectives i afavorir la confiança i l’autoestima.

P1100172Les diverses P1100182sessions es portaran a terme tots els dissabtes (excepte el 31 de març) de 10.00 a 13.00 hores, finalitzant el pròxim 28 d’abril.

L’Associació Pro Casa de la Dona pretén consolidar-se com un espai de participació “on les dones puguen trobar suport i solució als seus problemes, apoderant i integrant-les en el projecte que elles mateixes ajuden a impulsar”. Per aquest motiu, les formacions seran gratuïtes i hi haurà servei de guarderia, per facilitar la realització dels tallers. En finalitzar cada jornada s’oferirà un aperitiu i s’intercanviaran opinions entre les participants.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment