WhatsApp Image 2018-02-26 at 20.19.58Aquest dilluns, 26 de febrer, va tindre lloc un ple extraordinari a Bétera per a tractar dos assumptes concrets.

D’una banda es va parlar de l’expedient sobre rectificació error acord plenari 05/02/2018 sobre aprovació requisits i barem de mèrits específics del lloc de Viceintervenció de l’Ajuntament, que han de regir en el concurs ordinari de 2018. Aquest tema es va aprovar per majoria absoluta, amb 16 vots a favor (Compromís, PspvPsoe, Asamblea Bétera Ciudadana i PP) i l’abstenció de Mas Camarena-Cube, Ciudadanos Bétera i el regidor del grup no adscrit.
D’altra banda, en l’àrea de contractació es va tractar l’expedient sobre modificació del contracte de Gestió del Servici Públic de
WhatsApp Image 2018-02-26 at 20.19.58 (1)recollida i transport de RSU, recollida i transport selectiu de la fracció de Poda i servei de neteja de vies i espais públics del municipi de Bétera, per la prestació del servei de recollida de RSU i Poda a la urbanització Mas Camarena del municipi.
Tal com va explicar el regidor de Residus Urbans, Neteja Viària i Medi Ambient, Joano Baudes, aquest assumpte es va portar de manera urgent a ple donat que l’ampliació del contracte menor ambWhatsApp Image 2018-02-26 at 20.19.59 l’empresa Garbialdi finalitza aquest dijous, 1 de març. Segons va explicar, els informes jurídics necessaris s’havien demorat, degut al col·lapse dels departaments.
Després d’exposar cada portaveu les seues qüestions, aquesta mesura es va aprovar per majoria absoluta, amb 20 vots a favor (Compromís, PspvPsoe, Asamblea Bétera Ciudadana, PP, Mas Camarena-Cube i Ciudadanos Bétera) i l’abstenció del regidor no adscrit.
Ja que d’aquesta manera la urbanització Mas Camarena tindrà el mateix servei de recollida de fem que la resta del municipi, Baudes va manifestar que “és un dia en què tota la corporació hem d’estar contents perquè trenquem amb una discriminacióWhatsApp Image 2018-02-26 at 20.19.59 (1) històrica que s’ha patit per banda d’una zona molt concreta d’aquest terme municipal, que ha sigut Mas Camarena”. En aquest sentit, va agrair que tots hi hagen volgut resoldre aquest problema i va reconéixer el treball efectuat per tots els tècnics municipals que han participat en aquest procés i al secretari de l’Ajuntament pel seu informe, fent-los senzill seguir els passos de tot el procediment.
Amb aquest contracte, l’ajuntament assumirà el preu que costaria arreplegar el fem a l’entrada dels sectors de la urbanització i els habitants de Mas Camarena el plus perquè els operaris entren dins d’aquests.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment